با من در ارتباط باشید

Creating a portfolio ساختن پرتفولیو

آموزش ساختن پرتفولیو به همراه نمونه

ساختن پرتفولیو جدای از اینکه خودش به تنهایی یکی از مواردی است که درصد بسیار زیادی افراد از …

ساختن پرتفولیو جدای از اینکه خودش به تنهایی یکی از مواردی است که درصد بسیار زیادی افراد از آن غافل هستند ، اصولی دارد که با توجه به آن شما تقریبا جزء درصد محدودی از افراد خواهید شد که شانستان برای دریافت پروژه و یا کار به مقدار زیادی افزایش میدهد .

بی شک در فرآیند گرفتن پروژه هیچ چیزی مثل نمونه کارهای شما نمیتونه رضایت و اعتما مشتری را جلب کند .

اگر میخواهید در یک شرکت استخدام شوید و یا میخواهید به عنوان یک فریلنسر و یا حتی یک شرکت پروژه های خوبی دریافت کنید ، قطعا شما باید حتما یک پرتفولیو یا رزومه برای خود داشته باشید .

در مورد نحوه نوشتن رزومه در مقاله دیگری توضیح خواهیم داد ، اما در این مقاله قصد داریم تا نحوه ساختن یک پرتفولیو رو با هم دیگر مرور کنیم .

ساختن پرتفولیو

- Creating a portfolio 1 - چطور پروژه بگیریم - موسی امیری
آموزش ساختن پرتفولیو

ساختن یک پرتفولیو کار آنچنان سخت و عجیبی نیست و مهمترین گام داشتن نمونه کار آماده است ولی در این باره بهتر است یکسری قواعدی رو رعایت کرد که سعی میکنیم با هم دیگر این قواعد رو مرور کنیم .

به طور کلی به سه طریق میشه که نمونه کارهاتون رو ارائه بدید ، یه نمونه پرتفولیو تصویری هست و یک نمونه هم پرتفولیو کیس استادی است و نمونه پیشرفته تر و بهتر از هر کدام هم وبسایت پرتفولیو شما هست که در ادامه هر کدام را توضیح میدهیم و برای هر کدام یک نمونه هم ارائه میدهیم .

اما اجازه بدهید پیش از پرداختن به آنها به این بپردازیم که یک پرتفولیو از چه بخش هایی تشکیل شده ؟

بخش های یک پرتفولیو

هر نمونه کاری در پرتفولیو شما باید این شش بخش را داشته باشد .

  1. شناسنامه پروژه : یک بخش کوتاه تحت عنوان شناسنامه پروژه ، این شناسنامه خیلی کوتاه به معرفی کلی پروژه ، زمان انجام پروژه ، مشتری پروژه و نکاتی کلی از این دست اشاره میکند .
  2. در رابطه با مشتری : در این بخش شرکت یا شخصی که مشتری این پروژه بوده رو معرفی میکنید . مثلا نام ، سال تاسیس (اگر شرکت هست ) ، موفقیت ، دست آورد ها و هر محتوایی که مشتری شما را بهتر معرفی میکند. (وضعیت فعلی مشتری چه بود ؟ )
  3. نیاز مشتری : در این بخش به نیاز مشتری خود اشاره کنید ، مشتری از همکاری با شما به دنبال چه چیزی بود ؟ مشکلی که قبل از همکاری با شما داشت چه بود ؟ (وضعیت دلخواه مشتری را بیان کنید )
  4. برای رفع نیاز مشتری چه فرآیندی را طی کردید : در این قسمت فرایندی را که برای رفع مشکل مشتری و پیاده سازی پروژه طی کردید را مینویسید ، اینکه از چه استراتژی ای استفاده کردید ؟ از چه نرم افزار ها و تکنولوژی هایی استفاده کردید و تعداد اعضای تیم و …..
  5. خروجی پروژه : خروجی پروژه شما چه بود ؟ آیا نیاز مشتری مرتفع گردید ؟ آیا مشکل حل شد ؟ آیا مشتری به وضعیت دلخواه خود رسید ؟ همچنین اگر تصاویری از خروجی پروژه خود دارید حتما در این بخش آن ها را اضافه کنید .
  6. نظر مشتری : پس از پایان پروژه از مشتری خود بخواهید که نظر خود را در مورد همکاری با شما بیان کند ، این بخش کار بسیار مهم است زیرا میتواند به شما در مشتری یابی های بعدی شما کمک کند و باعث جلب اعتماد سایر مشتریانتان شود ، از نظر مشتریانتان اسکرین شات بگیرید و آن را به پرتفولیو خود اضافه کنید .

برایساختن پرتفولیو لازم نیست خیلی پیچیدگی به خرج بدهید ، پرتفولیو میتواند یه شمای ساده ای کارهای شما باشد ، برای نمونه پرتفولیو زیر را بررسی کنید .

توجه کنید که این مقاله به مرور کامل تر میشود و در ادامه نمونه های بیشتری برای شما میگذارم . امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

فهرست مطالب

درخواست مشاوره رایگان

نام شما(ضروری)